PREDNOSTI VIDEO MARKETINGA

Trend video marketinga potaknut je činjenicom da 83% tvrtki želi povećati ulaganja u video marketing. Video je forma koja daje odlične poslovne rezultate i idealan je dodatak vašoj promociji.

Je li zaista vrijedno razmotriti korištenje videozapisa za promociju vaše tvrtke?

Imate li dovoljno resursa za proučavanje i primjenu video sadržaja u vašem marketingu? Ukoliko je vaša misao potvrdna: odgovor je jednostavan, DA – u video trebate ulagati. Videozapis jedan od najsvestranijih i najisplativijih digitalnih marketinških alata. Video sadržaj će nas vjerojatno privući i izazvati emocije. Kada govorimo o masovnoj publici, YouTuberi su postali najmoćniji alat društvenih medija koji promoviraju vaš brend, ideju i strategiju tvrtke. Dakle, ako ste se odlučili za content marketing, morate imati dobar video.

Činjenica je da video pojačava prodaju, 83% tvrtki tvrdi da videozapis pruža dobar povrat ulaganja, video gradi povjerenje, 90% korisnika gleda videozapise na svom mobitelu. Planirate li pokretanje novog proizvoda ili usluge? Izradite videozapis kako biste prikazali kako funkcionira, jer 98% korisnika koji su pogledali video kažu da su saznali više o proizvodu ili usluzi.